• Formació a futures professores d'ESO i Batxillerat

  Projecte:

  Títol: Formació a futures professores d'ESO i Batxillerat

  Target group: Estudiants Universitaris (Màster UPC) / Futurs Professors.

  Per què aquest projecte? Després de unes sessions inspiradores i d'anàlisis de les nostres motivacions com a formadores (open space technology 2019), vam fer reflexió de les nostres capacitats/recursos. Vam decidir c ontinuar un avantprojecte proposat pel nostre company Adrià Balcàzar. Es tracta de introduir la educació no formal als estudiants del Màster UPC de capacitació de professores de ESO i Batxillerat.
  L'any 2020 vam realitzar 2 primers trainings, en modalitat online per la pandèmia. els temes varen ser:

  Parlar en públic (facilitat per en Toni i l'Adrià) 


  Gestió d'un públic difícil (facilitat per la Laura i la Carol). 


  Després d'una sessió de feedback, l'equip de formadores que s'han apuntat a fer la facilitació d'aquest any, a través de la metodologia Reflect,  Rethink, Redesign, organitzem dos nous tallers per aquest març i abril. Participació a les aules (facilitat per l'Arnau i en Toni) i Emocions a les aules (facilitat per l'Alba i la Carol). 

  Com a punt innovador, destaquem que en l'edició 2020 el disseny de les formacions va ser per parelles i es va fer de forma paral·lela, i a cegues, (l'equip 1 de formadors no coneixia l'esquema de l'equip 2). En canvi aquest any s'ha realitzat de forma paral·lela però sense cec (l'equip 1 i el 2 dissenyen conjuntament en la mateixa 
 • 0 comentaris:

  Publica un comentari

  LOCALITZACIÓ

  Espais de Barcelona

  EMAIL

  woaholics@gmail.com

  Telèfon


  Encara no en tenim

  Workplace


  SlacK: woaholics.slack.com