• Formació a futures professores d'ESO i Batxillerat

  Projecte:

  Títol: Formació a futures professores d'ESO i Batxillerat

  Target group: Estudiants Universitaris (Màster UPC) / Futurs Professors.

  Per què aquest projecte? Després de unes sessions inspiradores i d'anàlisis de les nostres motivacions com a formadores (open space technology 2019), vam fer reflexió de les nostres capacitats/recursos. Vam decidir c ontinuar un avantprojecte proposat pel nostre company Adrià Balcàzar. Es tracta de introduir la educació no formal als estudiants del Màster UPC de capacitació de professores de ESO i Batxillerat.
  L'any 2020 vam realitzar 2 primers trainings, en modalitat online per la pandèmia. els temes varen ser: Parlar en públic (facilitat per en Toni i l'Adrià)  Gestió d'un públic difícil (facilitat per la Laura i la Carol). 

  Després d'una sessió de feedback, l'equip de formadores que ens vam apuntar el proper any a través de la metodologia Reflect,  Rethink, Redesign, vam organitzar dos nous tallers per març i abril 2021. Participació a les aules (facilitat per l'Arnau i en Toni) i Emocions a les aules (facilitat per l'Alba i la Carol). 

  Com a punt innovador, destaquem que en l'edició 2020 el disseny de les formacions va ser per parelles i es va fer de forma cega paral·lela. (l'equip 1 de formadors no coneixia l'esquema de l'equip 2). En canvi aquest any s'ha realitzat de forma paral·lela però sense cec (l'equip 1 i el 2 dissenyen conjuntament en la mateixa. Hi haurà diferències entre les sessions de feedback? Veurem com avança aquest projecte.
 • 0 comentaris:

  Publica un comentari a l'entrada